Thetida

Het THETIDA-project benadert het beschermen en behouden van het cultureel erfgoed aan de Europese kust en onderwater op een holistische manier. In samenwerking met de TUe zal MOOI Noord-Holland de nadruk leggen op de sociaal-maatschappelijke dimensie van THETIDA.

DuMo Consulent

Monumenteneigenaren die willen verduurzamen door energie te besparen en/of duurzame energie op te wekken kunnen bij de DuMo-consulent van MOOI Noord-Holland terecht voor advies en ondersteuning bij de aanvraag omgevingsvergunning.

Erfgoedvrijwilliger.nl

We zijn trots om te kunnen presenteren dat we onderdeel uitmaken van het landelijke platform Erfgoedvrijwiller.nl. Anna Groentjes is namens MOOI Noord-Holland de Noord-Hollandse Erfgoedcoach.

Campagne ONGEZOUTEN: Zorgvuldige gebiedsontwikkeling met oog voor ruimtelijke kwaliteit van het IJsselmeergebied

Nederland verandert. Er wachten ons grote uitdagingen op onder andere het gebied van water, klimaat, natuur, ecologie, energie, visserij, toerisme, recreatie en wonen. Deze opgaven hebben veel invloed op hoe de omgeving er straks uit komt te zien. Ook in het IJsselmeergebied wordt steeds zichtbaarder hoe deze ontwikkelingen vragen om betrokkenheid, de juiste keuzes en een goede onderlinge afstemming.

Ga naar de bovenkant