Jef Muhren, directeur

drs. ing. Jef Mühren

directeur

Jef Mühren zet zich als directeur in voor de centrale doelstelling van MOOI Noord-Holland en de continuïteit van de organisatie. Hij werkt dagelijks aan een toekomstbestendige visie waarin een mooi Noord-Holland centraal staat.

Dorine van Hoogstraten, strategisch beleidsadviseur

drs. Dorine van Hoogstraten

strategisch beleidsadviseur

Dorine van Hoogstraten houdt zich als strategisch beleidsadviseur bezig met beleids- en productontwikkeling en met de kwaliteit van de diensten die MOOI Noord-Holland levert. Daarnaast is zij voorzitter van de commissie Noord-Holland Zuid.

Dick van Kampen, financieel administrateur

Dick van Kampen

financieel administrateur

Dick van Kampen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van MOOI Noord-Holland. Hij is tevens hoofd pandbeheer en aanspreekpunt voor alle zaken omtrent elektronica.

Marlous Ruiter, medewerker communicatie

Marlous Ruiter

communicatie, commissiecoördinator

Marlous Ruiter is verantwoordelijk voor de ontwikkelingen en uitvoering van de in- en externe communicatie van de organisatie op alle niveaus. Zij houdt zich intensief bezig met het uitdragen van onze doelstelling in de diverse communicatietools (website, social media, persberichten) in beeld en vorm. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de coördinatie van de adviescommissies in Beemster, Landsmeer en Purmerend.

Florine van der Does, managementassistent

Florine van der Does

managementassistent

Florine van der Does coördineert de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie en is verantwoordelijk voor de agendering, planning en ontwikkeling van werkprocessen en bijeenkomsten van MOOI Noord-Holland. Daarnaast biedt zij ondersteuning aan de directeur en de totale organisatie op organisatorisch, administratief en facilitair gebied.

Ana van der Mark, beleidscoördinator

Ana van der Mark MA

beleidscoördinator erfgoed

Ana is lid en secretaris van de Erfgoedcommissie en voert daarnaast aan erfgoed gerelateerde projecten uit zoals het opstellen van cultuurhistorische waardestellingen. Tevens coördineert zij de geïntegreerde welstands- en Monumentencommissie van de gemeente Alkmaar.

Emmy Kanon, beleidscoördinator

drs. Emmy Kanon

beleidscoördinator

Emmy Kanon is coördinator van de adviescommissies voor de gemeenten Bergen, Castricum, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heiloo en Uitgeest. Daarnaast begeleidt ze een aantal projecten, zoals het opstellen van een stedenbouwkundig kader voor het centrumgebied Uitgeest en het maken van diverse nota’s.

Henk de Visser, beleidscoördinator

Henk de Visser

beleidscoördinator

Henk de Visser coördineert de commissies Hoorn en West-Friesland. Daarnaast is projectleider voor incidentele beleidsopdrachten op het gebied van Ruimte en Erfgoed waaronder de welstands- en omgevingsnota’s en systeembeheerder van het planregistratiesysteem CorSys. Tevens coördineert hij de contacten met de Boerderijenstichting ‘Vrienden van de stolp’.

Ingrid Langenhoff, beleidscoördinator

drs. Ingrid Langenhoff

beleidscoördinator

Ingrid Langenhoff is projectleider van beleidsopdrachten waaronder de omgevingsnota van de gemeente Beemster en de actualisatie van de Zaanse welstandskoers. Daarnaast coördineert zij de commissies Laag Holland, Zaanstreek en de commissie voor Second Opinions.

Mariette – Bruin de Groot, commissiecoördinator

Mariette – Bruin de Groot

commissiecoördinator

Mariette Bruin coördineert de commissies Noord-Hollands Noorderkwartier, Den Helder, Noord-Holland-Zuid, en Velsen Stedelijk Schoon. Daarnaast ondersteunt zij de bureaucoördinator op facilitair en organisatorisch gebied.

Willy Meekes, commissiecoördinator

drs. Willy Meekes

commissiecoördinator

Willy Meekes coördineert de geïntegreerde Welstands- en Monumentencommissies van de gemeenten Bloemendaal, Heemstede, Waterland en Edam- Volendam. Daarnaast ondersteunt zij bij de gemeente Bloemendaal het Kwaliteitsteam MHT en de Beoordelingscommissie Park Brederode.