Adviescommissie in 37 gemeenten

MOOI Noord-Holland organiseert en faciliteert voor 37 Noord-Hollandse gemeenten adviescommissies. Dit zijn commissies voor welstandsadvies waarin bouwaanvragen worden beoordeeld ten aanzien van de visuele beleving van het bouwwerk en de omgeving. In een aantal commissies is het monumentenadvies geïntegreerd of zelfs het ruimtelijke kwaliteitsadvies. Ruimtelijk kwaliteitsadvies is gericht op de kwalitatieve inbedding van een plan in zijn omgeving. Het omvat meerdere ruimtelijke disciplines zoals cultuurhistorie, monumenten, welstand, landschap, stedenbouw en openbare ruimte.

Een MOOI Noord-Holland adviescommissie

MOOI Noord-Holland biedt betrokkenheid, professionaliteit en onafhankelijkheid. Wij werken vanuit een multidisciplinair netwerk van geregistreerde ontwerpers als architecten, bouwhistorici, stedenbouwers, landschapsarchitecten, restauratiearchitecten. Benieuwd wat wij kunnen bieden in uw gemeente? Neem contact op met MOOI Noord-Holland via het contactformulier of bel met 072 – 520 44 59.

Vind uw gemeente

Vind hieronder de adviescommissie van uw gemeente. Hier treft u meer informatie over de samenstelling van de adviescommissie, de vergaderdata, jaarverslag en de betreffende commissiecoördinator.

Gemeentenkaart MOOI Noord-Holland MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Haarlem MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Alkmaar MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Heiloo MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Wijdemeren MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Koggenland MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Wormerland MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Waterland MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Den-helder MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Stede-broec MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Drechterland MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Hoorn MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Zaanstad MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Dijk en Waard MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Schagen MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Hollands-kroon MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Opmeer MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Medemblik MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Velsen MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Castricum MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Uithoorn MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Aalsmeer MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Uitgeest MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Purmerend MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Ouder-amstel MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Oostzaan MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Landsmeer MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Bergen MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Heemstede MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Heemskerk MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Haarlemmermeer MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Enkhuizen MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Edam-volendam MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Diemen MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Bloemendaal MOOI Noord-Holland werkt o.a. voor de gemeente Amstelveen
Aalsmeer toren
aalsmeer
HUB-Alkmaar
ALKMAAR
woongebouw de Messina-Amstelveen
amstelveen
Eco villa, Bergen aan Zee
BERGEN
landhuis Elswout 'het grote huis'-Bloemendaal
BLOEMENDAAL
CASTRICUM
De Kamerheer Den Helder
DEN HELDER
House of bird diemen
DIEMEN
Het Erf Heerhugowaard
Dijk en Waard
westwoud drechterland
DRECHTERLAND
KBK Bouwgroep Volendam
EDAM-VOLENDAM
Romeinhof Enkhuizen
ENKHUIZEN
Haarlem
Fort van Hoofddorp
Haarlemmermeer
Appartementengebouw Simon van Haerlem
Heemskerk
Zomerlaan Heemstede
Heemstede
Klik hier voor de gemeente Heiloo
Heiloo
Gemeente Hollands Kroon
Hollands Kroon
Klik hier voor de gemeente Hoorn
Hoorn
Klik hier voor de gemeente Koggenland
Koggenland
Landsmeer
Theaterkerk Hemels
Medemblik
Klik hier voor de gemeente Oostzaan
Oostzaan
Klik hier voor de gemeente Opmeer
Opmeer
Klik hier voor de gemeente Ouder-Amstel
Ouder-Amstel
Markthal Purmerend
Purmerend
IKC de rank Schagen
Schagen
Gemeente Stede Broec
Stede Broec
Gemeente Uitgeest
Uitgeest
Villa vuurlijn de kwakel
Uithoorn
Klik hier voor de gemeente Velsen
Velsen
Gemeentewerf katwoude
Waterland
Bedrijfsgebouw RWZI Horstermeer
Wijdemeren
Klik hier voor de gemeente Wormerland
Wormerland
Zaanstad