Adviescommissie in 34 gemeenten

MOOI Noord-Holland organiseert en faciliteert voor 34 Noord-Hollandse gemeenten adviescommissies. Dit zijn commissies voor welstandsadvies waarin bouwaanvragen worden beoordeeld ten aanzien van de visuele beleving van het bouwwerk en de omgeving. In een aantal commissies is het monumentenadvies geïntegreerd of zelfs het ruimtelijke kwaliteitsadvies. Ruimtelijk kwaliteitsadvies is gericht op de kwalitatieve inbedding van een plan in zijn omgeving. Het omvat meerdere ruimtelijke disciplines zoals cultuurhistorie, monumenten, welstand, landschap, stedenbouw en openbare ruimte.

Een MOOI Noord-Holland adviescommissie

MOOI Noord-Holland biedt betrokkenheid, professionaliteit en onafhankelijkheid. Wij werken vanuit een multidisciplinair netwerk van geregistreerde ontwerpers als architecten, bouwhistorici, stedenbouwers, landschapsarchitecten, restauratiearchitecten. Benieuwd wat wij kunnen bieden in uw gemeente? Neem contact op met MOOI Noord-Holland via het contactformulier of bel met 072 – 520 44 59.

Vind uw gemeente

Vind hieronder de adviescommissie van uw gemeente. Hier treft u meer informatie over de samenstelling van de adviescommissie, de vergaderdata, jaarverslag en de betreffende commissiecoördinator.

gemeentenWijdemerenKoggenlandWormerlandWaterlandDrechterlandZaanstadEdam VolendamSchagenHollands KroonMedemblikUithoornUitgeestPurmerendOuder-AmstelOpmeerOostzaanLangedijkLandsmeerHoornDen HelderHeilooHeerhugowaardHeemstedeHeemskerkHaarlemmermeerHaarlemmerliede & SpaarnwoudeEnkhuizenEdam-VolendamDiemenCastricumBloemendaalBergenBeemsterAlkmaarVelsen
ALKMAAR
BEEMSTER
BERGEN
BLOEMENDAAL
CASTRICUM
DEN HELDER
DIEMEN
DRECHTERLAND
EDAM-VOLENDAM
ENKHUIZEN
Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Haarlemmermeer
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Heiloo
Hollands Kroon
Hoorn
Koggenland
Landsmeer
Langedijk
Medemblik
Oostzaan
Opmeer
Ouder-Amstel
Purmerend
Schagen
Uitgeest
Uithoorn
Velsen
Waterland
Wijdemeren
Wormerland
Zaanstad