Pilotproject Festung IJmuiden

In opdracht van RCE heeft MOOI Noord-Holland onderzoek gedaan naar hoe de resten van de Atlantikwall geïnventariseerd, gewaardeerd, geborgd en ontwikkeld kunnen worden: Pilotproject Festung IJmuiden.

Jan Wilslezing 2024 door Lieke Jildou de Jong

Ruimte voor het experiment en het niet-weten Om het nieuwe jaar geïnspireerd en wakker in te gaan vroeg MOOI Noord-Holland aan landschapsarchitect Lieke Jildou de Jong om de jaarlijkse Jan Wilslezing te houden. Na afloop heeft de hele zaal het experiment en het niet-weten omarmd. Lieke heeft een achtergrond als productontwerper en heeft leren [...]

Thetida

Het THETIDA-project benadert het beschermen en behouden van het cultureel erfgoed aan de Europese kust en onderwater op een holistische manier. In samenwerking met de TUe zal MOOI Noord-Holland de nadruk leggen op de sociaal-maatschappelijke dimensie van THETIDA.

DuMo Consulent

Monumenteneigenaren die willen verduurzamen door energie te besparen en/of duurzame energie op te wekken kunnen bij de DuMo-consulent van MOOI Noord-Holland terecht voor advies en ondersteuning bij de aanvraag omgevingsvergunning.

Erfgoedvrijwilliger.nl

We zijn trots om te kunnen presenteren dat we onderdeel uitmaken van het landelijke platform Erfgoedvrijwiller.nl. Anna Groentjes is namens MOOI Noord-Holland de Noord-Hollandse Erfgoedcoach.

Ga naar de bovenkant