Arie Keppler Prijs 2024 van start

De inschrijving voor de Arie Keppler Prijs 2024 is gestart! Van maandag 4 maart 2024 tot en met 5 mei 2024 kunnen bijzondere projecten en beleidsplannen worden ingediend. Sinds 2001 organiseert MOOI Noord-Holland de Arie Keppler Prijs, dé Noord-Hollandse prijs voor omgevingskwaliteit. Elke twee jaar worden gerealiseerde projecten of actueel beleid in vier categorieën onderscheiden voor hun inspirerende kwaliteit. Volg deze link voor meer informatie en om in te zenden.

De Prijs

De Arie Keppler Prijs stimuleert de publieke belangstelling voor ruimtelijke ontwikkelingen en brengt de kwaliteit in ontwerp en beleid in de gebouwde omgeving voor het voetlicht. Ir. Arie Keppler was directeur van de Amsterdamse Woningdienst, pleitbezorger voor hoogwaardige architectuur en stedenbouw en medeoprichter van MOOI Noord-Holland in 1916. De winnende projecten ontvangen een bronzen erepenning naar ontwerp van Eric Claus.

Voorgaande edities

In 2022 werd de laatste editie van de Arie Keppler Prijs georganiseerd. Bekijk hier de inzendingen en het juryrapport van de 2022 editie.

Meer informatie

Voor vragen over de Arie Keppler Prijs of nabestelling van het juryrapport, kunt u contact opnemen met Sanne van Zoest, communicatieadviseur van MOOI Noord-Holland.

(Beeld: MOOI Noord-Holland)