De geheimen van de Noordkop

Alleen inschrijven op uitnodiging

Beste teamleden,

Ieder jaar organiseren we een teamdag met collega’s van de regionale adviesorganisaties en de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit, verenigd in het Team Ruimtelijke Kwaliteit Nederland (TRKN). Dit jaar nodigen wij je uit om met ons, de geheimen van de Noordkop te ontrafelen. Ga je met ons mee?

We gaan twee dagen op avontuur: wandelen, fietsen, eten en tussen het wildplukken door filosoferen we samen over nieuwe perspectieven voor ons werk. Wij willen hierbij vooral dieper ingaan op onze adviesrol op het gebied van volhoudbaarheid. De TRKN-teamdag is de broedplaats voor een gezamenlijk pamflet over omgevingskwaliteit in de brede zin van het woord, dat we na afloop aanbieden aan de gemeente Texel.

Waar en wanneer?

Het programma start op woensdagmiddag 7 juni op het voormalige Waddeneiland Wieringen. Voor iedereen is het mogelijk om te overnachten in en rondom de fantastische Wierschuur. Er is een beperkt aantal meerpersoonskamers aanwezig maar je kan ook gewoon lekker kamperen op het terrein. De volgende ochtend gaan we met de veerboot naar Texel om onze ontdekkingsreis voort te zetten.

Programma dag 1 – 7 juni

16:00 uur    Ontvangst Wierschuur
16.30 uur    Introductie Pamflet
18:00 uur    Diner
19:30 uur    Bezoek Viskringloop
21:00 uur    Kampvuur en borrel

Programma dag 2 – 8 juni

09:00 uur Boot naar Texel
10:00 uur Ochtend op de fiets
12.30 uur Lunch
13.30 uur Werksessie en excursie
16:00 uur Presentatie Pamflet
18:00 uur Boot naar Den Helder

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Tot ziens in de Noordkop!

Naam organisatie *
Ik ben beide dagen aanwezig en blijf overnachten *
Ik overnacht graag in een tent of deel een kamer *
Ik overnacht graag in een tent of deel een kamer