Stem nu voor de Arie Keppler Publieksprijs 2022

Stem nu voor de Arie Keppler Publieksprijs 2022! Stemmen kan van 25 augustus tot en met 14 september. Ga naar alle inzendingen en stem op je favoriete project.

De Arie Keppler Prijs zet inspirerende projecten in de Noord-Hollandse leefomgeving van de afgelopen twee jaar in de schijnwerpers. Dat levert een staalkaart op van de actuele bouw- en beleidsontwikkelingen in de provincie. Elke editie selecteert een vakjury 12 genomineerden, waaruit vier winnaars worden gekozen. Maar wat vindt het publiek eigenlijk een waardevolle aanwinst voor Noord-Holland?

Publieksprijs

Een prettige leefomgeving ontstaat meestal in een goed samenspel van professionals, betrokken, bewoners, ondernemers en gebruikers. De jury hecht daarom grote waarde aan de mening van het publiek. Daarom kan nu ook door iedereen worden gestemd op zijn of haar favoriete project. Het project met de meeste stemmen zal tijdens de prijsuitreiking op 29 september 2022 worden uitgeroepen tot de Arie Keppler Publieksprijswinnaar van 2022. Stemmen kan tot en met 14 september via www.ariekepplerprijs.nl.