Te zien tijdens OVERMOOI: de dansers met Ten Noorden van Nergens – een uitputtende muzikale dansvoorstelling

In ons zelfgemaakte Noord-Hollandse landschap leven wij tussen dijken en strak verkavelde percelen, en zelfs in polders ver onder NAP.

In deze voorstelling laten we het gejaagde leven van nu en toekomstperikelen achter ons. We laten ons nu eens leiden door simpelere regels. Meedogenloos, maar subliem. Al die zorgen – hoe is de toekomst? – daar wordt een mens maar ongelukkig van.

Ten Noorden van Nergens is een dansconcert-op-locatie. De energieke en acrobatische danstaal van De Dansers ontmoet de rauwe, meeslepende live muziek van La Corneille in de buitenlucht, ergens waar het alledaagse even stil kan vallen.

In Ten Noorden van Nergens zoeken verdwaalde, worstelende jonge mensen naar de grenzen van hun lijven en hun doorzettingsvermogen. Ze vuren zichzelf aan met muziek, zingen, bewegen. Richten wij zo onze wereld in, intuïtief, meedogenloos of toch denkend aan onze toekomst?

De Dansers zijn een jonge groep makers van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille.

——————————————

Choreografie: Josephine van Rheenen
Dans: Reut Aviran, Yeli Beurskens, Blazej Jasinski, Noemi Wagner
Muziek (live): Guy Corneille, Daan Crone, Hans Vermunt (La Corneille)
Kostuums: Roos Matla
Artistieke begeleiding: Moniek Merkx (MAAStd)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer