Arie Keppler Prijs 2022 van start

Sinds 2001 organiseert MOOI Noord-Holland de Arie Keppler Prijs, dé Noord-Hollandse prijs voor omgevingskwaliteit. Elke twee jaar worden gerealiseerde projecten of actueel beleid in vier categorieën onderscheiden voor hun inspirerende kwaliteit. Momenteel staat de inschrijving voor 2022 open. Volg deze link voor meer informatie en om in te zenden.

 

De Prijs

De Arie Keppler Prijs stimuleert de publieke belangstelling voor ruimtelijke ontwikkelingen en brengt de kwaliteit in ontwerp en beleid in de gebouwde omgeving voor het voetlicht. Ir. Arie Keppler was directeur van de Amsterdamse Woningdienst, pleitbezorger voor hoogwaardige architectuur en stedenbouw en medeoprichter van MOOI Noord-Holland in 1916. De winnende projecten ontvangen een bronzen erepenning naar ontwerp van Eric Claus.

Voorgaande edities

In 2020 en 2018 werden de laatste twee edities van de Arie Keppler Prijs georganiseerd. Bekijk hier de inzendingen en het juryrapport van de 2020 editie. Bekijk hier de inzendingen van de 2018 editie en download hier het juryrapport.

Meer informatie

Voor vragen over de Arie Keppler Prijs of nabestelling van het juryrapport, kunt u contact opnemen met Sanne van Zoest, communicatiemedewerker van MOOI Noord-Holland.