ONZE ORGANISATIE

MOOI Noord-Holland is een onafhankelijke en niet-commerciële adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie in Noord-Holland. Wij zijn adviseurs omgevingskwaliteit.

MOOI Noord-Holland staat voor het behouden en bevorderen van omgevingskwaliteit in de landschappen, steden en dorpen van Noord-Holland. Wij doen dit door het geven van omgevingsadviezen, door proces- en ontwerpbegeleiding, beleidsontwikkeling en het delen van relevante kennis, over alle ruimtelijke facetten van de leefomgeving. Vanuit het kantoor van MOOI Noord-Holland met ca. 25 medewerkers sturen wij gespecialiseerde vakmensen/adviseurs (ca. 50 professionals) op pad die op verschillende schaalniveaus en op verschillende momenten in planprocessen meewerken aan het bereiken en in stand houden van goede omgevingskwaliteit. Ook organiseren we tal van activiteiten en bijeenkomsten; kennis- en expertsessies, lezingen, excursies, trainingen e.d.

Vanwege onze verdere groei zoeken we een ervaren BUREAU-ASSISTENT;

Wat ga jij doen

Je ondersteunt het managementteam (4 personen),je bent nauwkeurig, houdt overzicht en kan snel inspringen op ad hoc-situaties. Dus: als je van dynamiek houdt en veel wilt betekenen als bureau-assistent pak je deze kans.

Onder begeleiding van de bureaumanager en financial controller zorg je dat alle zaken (facilitair en administratief) op kantoor goed lopen en dat het team optimaal kan werken.
Op kantoor ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten en het team. Jij zorgt ervoor dat het kantoor er goed uit ziet, alles naar behoren werkt en de boodschappen in huis zijn. Je handelt de binnengekomen post, e-mail en telefoontjes professioneel af. Hierbij kijk je ook naar welke binnengekomen berichten en afspraken prioriteit hebben, waarbij je tevens de planning en samenhang van informatie in de gaten houdt. Daarnaast geef je support aan de financiële administratie, HR en communicatie. Hiervan wordt gemiddeld één dag per week gereserveerd voor de financiële administratie, zoals het inboeken van in- en verkoopfacturen. Je helpt bij het archiveren van documenten op onze server en aanpassingen op onze websites. Je beheert het CRM systeem en gaat ondersteuning bieden bij de productie van (publieksgerichte) bijeenkomsten.

Kortom; een zeer veelzijdige functie, waarin je jouw organisatietalent goed kunt gebruiken.

Wie ben jij

Je hebt ervaring als bureau-assistent/ managementassistent, bent nauwkeurig, integer, kan goed plannen en bent niet bang om initiatief te tonen. Een kantoor waar alles op rolletjes loopt en een administratie die op orde is: daar word jij gelukkig van. Als teamlid van MOOI Noord-Holland kun je jouw nauwkeurigheid, organisatietalent, sociale vaardigheden en servicegerichtheid in je werk optimaal toepassen.
Je beheerst Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Powerpoint) en bent handig met (financiële) automatiseringssystemen (bijvoorbeeld ExactOnline) en CMS (websitebeheer) en CRM (Perfect View). Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in schrift.
Je woont in Alkmaar of directe omgeving.

Wij bieden

Als bureau-assistent kom je terecht in het warme MOOI Noord-Holland team, dat met passie werkt aan een mooier en duurzamer Noord-Holland voor iedereen. Het kantoor is gevestigd in een Rijksmonument in het centrum van Alkmaar, op loop/fietsafstand van het station.
Wij bieden een zelfstandige functie voor 20 – 28 uur met een marktconform salaris volgens de CAO architectenbureaus functiegroep Bureau-organisatie salarisschaal 1 (€ 2728 – 3003 op basis van 40 uur afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke kwaliteiten). Je werkt bijvoorbeeld elke dag minimaal 5 uur en dit hoeven niet altijd dezelfde uren te zijn. Hierdoor is het goed te combineren met andere werkzaamheden of met ouderschap, zorgtaken etc..

We willen dat ons team een afspiegeling van de bevolking van Noord-Holland wordt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. Herken jij je hierin en wil jij bijdragen aan een inclusief MOOI Noord-Holland? Solliciteer en kom ons team versterken!

Solliciteren en informatie

Enthousiast geworden?
Mail dan uiterlijk 10 juni je motivatie en CV naar Renate de Visser, bureaumanager via r.devisser@mooinoord-holland.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie bureau-assistent’.

Informatie kan worden ingewonnen bij Renate de Visser via r.devisser@mooinoord-holland.nl of 072-5204459.

Wij willen direct contact met de kandidaat en vragen recruiters niet te reageren.

(Beeldverantwoording: Anna Groentjes)