Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 7 juni 2019
    13:30 - 17:30

De jaarlijkse zomerbijeenkomst voor betrokkenen van MOOI Noord-Holland op vrijdag 7 juni vanaf 13.30 uur in Oterleek.

MOOI Noord-Holland presenteert
In samenwerking met KARAVAAN bieden wij u een exclusieve voorstelling aan in een oude stolpboerderij. We ontmoeten een jonge boer die noodgedwongen afstand moet doen van zijn bedrijf. De boer voelt zich vergroeid met de streek, de grond en zijn dieren. Hij kan niet meer terug. Alleen een koe houdt hem ogenschijnlijk nog overeind, of houdt zij hem juist gevangen? Een aangrijpende en verrassende theaterdialoog tussen een man en zijn koe.

Een juweel van een voorstelling in een koeienstal. Intiem, indringend, hartverscheurend – Dagblad van het Noorden

Randprogrammering
De voorstelling Maalkop is gemaakt om de problematiek van de transitie in de landbouw aan de orde te stellen. Na afloop voeren we daarom een Goed Gesprek over actuele Noord-Hollandse thema’s als herbestemming van leegkomend agrarisch vastgoed, functieverbreding, gekoppelde belangen, en transformatie tot energie-, recreatie-, natuur- en woonlandschappen.

Voorafgaand aan de voorstelling vindt de openbare bestuursvergadering plaats. Het bestuur van MOOI Noord-Holland zal een toelichting geven over het afgelopen jaar en biedt ons een doorkijk naar de toekomst.

13.30   Inloop met soep en brood
14.00   Openbare bestuursvergadering
14.15   Voorstelling Maalkop
15.30   Goed Gesprek
16.30   Borrel

Aanmelden en locatie
Reserveer snel, want het aantal plekken is beperkt! Aanmelden kan via bovenstaande rode knop. LET OP: aanmelden is op uitnodiging!
De voorstelling is in Boerderij van der Krogt, Jan Glijnisweg 16a, Oterleek.

(Beeldverantwoording: Reyer Boxem)