Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 10 september 2021
    14:30 - 19:00

 

De KARAVAAN organiseert locatietheater in het open polderland bij de monumentale kop-rompboerderij van boer Dirk Molenaar (bekend van de landschapstriënnale). Wij hebben exclusief de voorstelling KIEM geboekt. Deze voorstelling van regisseur Jos van Kan verbeeldt de actuele boerenproblematiek en speelt op de akkers van een landbouwbedrijf. Een plek waar hard wordt gewerkt en geworsteld. Een intiem en persoonlijk verhaal over een situatie die het uiterste gevolg zou kunnen zijn van het huidige systeem dat dreigt vast te lopen. Tenzij we andere richtingen in durven te slaan.

Debat over ‘Grote opgaven in een beperkte ruimte’

We gebruiken de locatie en voorstelling als opmaat naar een bijzonder debat over een nieuwe balans tussen gebruiks-, belevings- en toekomstwaarde van het landschap, naar aanleiding van het recente advies van het Planbureau voor de leefomgeving (april 2021). Co-auteur Leo Pols verzorgt de aftrap waarna we een bont gezelschap aan vakmensen en bestuurders aan tafel vragen om enkele onderwerpen uit het rapport uit te diepen en concretiseren.

Theater, een goed gesprek en diner

Onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen hebben we gekozen voor een fysieke bijeenkomst: voorstelling, debat en een feestelijk diner in de schuur.

14.30   Welkom en woord van de voorzitter
15.15   Voorstelling Kiem
16.30   Goed Gesprek
17.45   Diner

Waar?

De zomerbijeenkomst vindt plaats op locatie in de Haarlemmermeer. Het adres is Hoofdweg 1041, 2152LJ, Nieuw-Vennep.

Aanmelden

Reserveer snel, want het aantal plekken is beperkt! Aanmelden kan via de bovenstaande rode knop. Deze bijeenkomst is op uitnodiging.

Coronamaatregelen

Wij kijken er erg naar uit om je te mogen ontvangen! Vanwege corona zijn we echter genoodzaakt om een slag om de arm te houden. Uiterlijk een week van tevoren ontvang je van ons bericht of je kunt deelnemen. Hartelijk dank voor je begrip.

(Beeld: Moon Saris)