Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Werkatelier Oosterweg Heemskerk
    23 mei 2017
    19:30 - 21:30

Werkatelier Oosterweg Heemskerk

De Oosterweg is een belangrijk lint in het landelijk gebied van Heemskerk. De gemeente Heemskerk vindt het daarom van belang dat er zorgvuldig wordt gekeken naar de ruimtelijke inpassing van nieuwe ontwikkelingen. Nu ontbreekt een duidelijk kader waarbinnen ontwikkelingen kunnen plaatsvinden met behoud van het gewenste beeld van de Oosterweg.

MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit heeft van de gemeente Heemskerk de opdracht gekregen om samen met bewoners, ondernemers en eigenaren van een perceel aan de Oosterweg dit kader vorm te geven in de vorm van een beeldkwaliteitsplan. Tijdens het werkatelier in de kantine van voetbalclub ADO op dinsdag 23 mei 2017 (19:30 – 21:30 uur) zullen we de gedachten, wensen en opvattingen over de Oosterweg nu en in de toekomst in actieve werktafelsessies inventariseren. Betrokkenen hebben hierover een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Aanmelden voor deelname

Indien u een uitnodiging heeft ontvangen en graag deelneemt, kunt u zich aanmelden via bovenstaande rode knop. Op uw komst wordt dan gerekend. Mocht u vragen hebben over deze avond, neem dan contact op met Marlous Ruiter via m.ruiter@mooinoord-holland.nl of via 072 520 44 59 . Voor alle andere vragen over de Oosterweg kunt u terecht bij Bob de Bie van de gemeente Heemskerk via 14 0251.

Projectteam namens MOOI Noord-Holland

Het projectteam dat het werkatelier zal begeleiden en zorg draagt voor het beeldkwaliteitsplan Oosterweg bestaat uit de volgende adviseurs:

  • Bas Schout (planoloog)
  • Nancy Arkema (architect)
  • Marlous Ruiter (projectleider/ coördinator)

Robbert-Jan Wijntjes, stedenbouwkundige en voorzitter van de Welstandscommissie Heemskerk, zal als voorzitter optreden tijdens het werkatelier.

locatie  

Adres
Oosterweg 4c, 1968 KN, Heemskerk