Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Werkatelier 3 Oosterweg Heemskerk
    26 september 2017
    19:30 - 22:00

Werkatelier 3 Oosterweg Heemskerk

De Oosterweg is een belangrijk lint in het landelijk gebied van Heemskerk. De gemeente Heemskerk vindt het daarom van belang dat er zorgvuldig wordt gekeken naar de ruimtelijke inpassing van nieuwe ontwikkelingen. Nu ontbreekt een duidelijk kader waarbinnen ontwikkelingen kunnen plaatsvinden met behoud van het gewenste beeld van de Oosterweg.
MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit heeft van de gemeente Heemskerk de opdracht gekregen om samen met bewoners, ondernemers en eigenaren van een perceel aan de Oosterweg dit kader vorm te geven in de vorm van een beeldkwaliteitsplan.

Op dinsdag 26 september organiseren wij een 3e werkatelier van 19:30 tot 22:00 uur in de kantine van voetbalclub ADO aan de Oosterweg 4c.

Tijdens dit werkatelier zal het projectteam het beeldkwaliteitsplan in concept presenteren en is er ruimte om hierop te reageren. In beeldkwaliteitsplan zijn de opbrengsten van de ateliers en de vakkundige analyse van het projectteam verwerkt.

Deelname

Indien u een uitnodiging heeft ontvangen en graag deelneemt, kunt u zich aanmelden via bovenstaande rode knop. Op uw komst wordt dan gerekend. Mocht u niet bij de eerste twee werkateliers aanwezig zijn geweest, u bent uiteraard ook van harte welkom. Voor vragen over de werkateliers, neem dan contact op met Marlous Ruiter via m.ruiter@mooinoord-holland.nl of via 072 520 44 59 . Voor alle andere vragen over de Oosterweg kunt u terecht bij Bob de Bie van de gemeente Heemskerk via 14 0251.

Projectteam namens MOOI Noord-Holland

Het projectteam dat het werkatelier zal begeleiden en zorg draagt voor het beeldkwaliteitsplan Oosterweg bestaat uit de volgende adviseurs:

  • Bas Schout (planoloog)
  • Nancy Arkema (architect)
  • Marlous Ruiter (projectleider/ coördinator)

Robbert-Jan Wijntjes, stedenbouwkundige en voorzitter van de Welstandscommissie Heemskerk, zal als voorzitter optreden tijdens het werkatelier.

locatie  

Adres
Oosterweg 4c, 1968 KN, Heemskerk