Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 18 augustus 2020
    15:00 - 17:00

Samen staan we achter de stolp. Ook provincie Noord-Holland staat achter dit Noord-Hollandse icoon en vroeg MOOI Noord-Holland de Stolpenwaarderingskaart te ontwikkelen.

Virtuele stolpenmiddag 

Op 18 augustus organiseren wij van 15.00 tot 17.00 een virtuele stolpenmiddag. Tijdens de online bijeenkomst presenteren wij de werkwijze en doelstelling van het project en is er ruimte voor verdieping en gesprek over de Noord-Hollandse Waarderingskaart voor stolpboerderijen. Wij zijn benieuwd naar uw mening en zullen u daar regelmatig over bevragen.

Programma

Dorine van Hoogstraten vertelt u de voorgeschiedenis van het project. Dan volgen gesprekken met de opdrachtgever (Ernst van der Kleij, beleidsadviseur provincie Noord-Holland), een gemeente met een groot stolpenbestand (Caroline Rozendaal, erfgoed gemeente Alkmaar), bewoners en gebruikers van stolpboerderijen en anderen. En er is een interview met het stolpenteam van MOOI Noord-Holland over de methodiek van de waarderingskaart.

Bevestiging en aanmeldinstructies

Wij hopen u op 18 augustus te mogen ontvangen, zodat wij ons samen kunnen inzetten om zoveel mogelijk stolpboerderijen, stolperven en stolplandschappen te behouden, te herstellen en vooral duurzaam te benutten. U ontvangt een dag voorafgaand aan de bijeenkomst de bevestiging met daarin de link naar de bijeenkomst en aanmeldinstructies. Die link kunt u ook hier volgen:

https://us02web.zoom.us/j/84796625489

Meeting ID: 847 9662 5489

De stolpenwaarderingskaart

Lees hier meer over de stolpenwaarderingskaart, een uniek project waarbij alle stolpboerderijen van Noord-Holland op de kaart gezet zullen worden.

Deelname op uitnodiging