• 19 april 2021 - 22 april 2021
    09:00 - 17:00

Het programma voor deze week vol digitale, duurzame erfgoed-inspiratie is bekend en je kunt je nu aanmelden voor de onderwerpen van jouw keuze. Wissel in deze week kennis uit, leg verbindingen en laat je inspireren.

Dagelijkse dosis duurzame inspiratie

Door je aanmelding voor De Week van het Duurzaam Erfgoed ontvang je een ‘dagelijkse dosis duurzame inspiratie’. Hiermee ‘bezoek’ je digitaal een aantal bijzondere, duurzame erfgoedlocaties, verrassen we je dagelijks met een gevarieerd programma en delen we een inspirerende boekentip, documentaire of gedicht.

Programma

Het programma is rond! Laat je bijvoorbeeld op maandag inspireren tijdens een lunchlezing over circulaire en biobased monumenten met architect Daan Bruggink. Of luister naar de talrijke duurzame koplopers die woensdag ‘op de zeepkist’ springen met hun verhaal. En sluit samen met ons donderdag af met een wervelende Talkshow, live vanuit SugarCity, met onder andere Jan Willem van de Groep en onze ‘huisdichter’ Atta de Tolk. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het programma en de sprekers hier.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.duurzaamerfgoed.nl. Zo blijf je op de hoogte van het programma en het laatste nieuws over De week van het duurzaam erfgoed. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden