Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 5 april 2022
    19:15 - 21:30

Op dinsdag 5 april vindt de besloten adviseursbijeenkomst van MOOI Noord-Holland plaats met het thema Adviseren en duurzaamheid. Deelname is op uitnodiging.

ADVISEREN EN DUURZAAMHEID

Voor veel duurzaamheidsingrepen is nog geen kwaliteitsbeleid. Bovendien is het gros van de bouwplannen gericht op energie opwekken en besparen – maar duurzaam bouwen en verbouwen gaat over veel meer. Hoe ga je hiermee om als adviseur? Hoe kan je een bijdrage leveren aan volhoudbare verduurzaming en wat is daarvoor nodig? Hoe kunnen we gezamenlijk een betere basis creëren om duurzaamheid een vanzelfsprekend onderdeel van onze advisering te laten zijn?

PROGRAMMA (19.15 – 21.30)

Marleen van Driel (Senior Architect Duurzaamheid Rijnboutt) vertelt over de reikwijdte van het begrip duurzaamheid. Daarna gaan we in groepjes aan de slag in een duurzaamheidscarrousel met verschillende thema’s. Denk aan bijvoorbeeld klimaatadaptatie, duurzame bouwmaterialen, natuurinclusief bouwen of de verschillende duurzaamheidsclaims op de daken. Aansluitend is er een borrel.

DEELNEMEN

We willen je vragen om je direct aan te melden. Dat kan via onderstaande knop. Zonder tegenbericht gaan wij uit van je komst.

LOCATIE

Villa Hollandzaal, Emmastraat in Alkmaar. Vanwege de gekozen werkvorm kan deze avond niet via video worden bijgewoond.

locatie  

Telefoon locatie 072 520 44 59

Adres
Emmastraat 111, 1814 DP, Alkmaar

Beschrijving:

Villa Holland in Alkmaar

Aan de singel in het stadcentrum van Alkmaar bevindt zich Villa Holland. De monumentale villa in neo-Hollandse renaissancestijl is de thuisbasis van MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit. Villa Holland beschikt over een sfeervolle zaal waar lezingen, bijeenkomsten en cursussen worden gegeven.